TAO Masaj

    Creat pentru tine, masajul taoist rafinat pe care ti-l oferim este o poveste a infinitelor atingeri
    Aceleasi manevre de masaj folosite intr-o sedinta de masaj terapeutic sau de relaxare devin foarte excitante si senzuale cand ne focalizam atentia pe centrul energiei tale sexuale si redirectionam, prin maini, la un nivel de energie specific acestuia, frecvente de energie specifice corpului tau, aflat acum in stare de maxima receptivitate.
Energia erotica si afectiva va circula armonios, frumos, prin trupul celei care ofera masajul, pentru ca in timpul sedintei de masaj taoist  senzual, sa va poata ajuta sa va rafinati energia sexuala si sa o puteti controla cu ajutorul tehnicilor taoiste speciale.  Ridicandu-va nivelul senzualitatii, se imbunatateste viata erotica astfel ca partenera dumneavoastra va observa diferenta!
   Magnetismul dumneavoastra sexual va fi la un nivel mult mai inalt, astfel ca veti incepe sa atrageti evenimente deosebite in viata dumneavoastra, precum si partenera de viata pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.
     Terapia prin masaj te invata cum sa-ti asculti corpul, cum sa-ti asculti dorinta corpului tau, si cum sa o asculti si pe cea a partenerei. Aceasta experienta te va invata cum sa traiesti incantarea nu doar in zona sexuala, cum de obicei se petrece, ci in intreg corpul si chiar dincolo de limitele acestuia.
     Masajul erotic cuprinde manevre body- to-body , cand maseuza iti atinge intreg corpul intr-un mod foarte creativ si sensual folosidu-se de mainile ei,de antebrate, sau alte parti ale corpului precum sanii, fesele sau coapsele...Acum, fiind tu insuti relaxat, redescoperindu-ti senzualitatea si erotismul tau adevarat, atragi numai lucrurile bune!